Перейти к публикации
Форум города Змиев
BXlix00

Ремонт квартиры в Киеве

Рекомендованные сообщения

Привет, ребята! Нужен совет по ремонту квартир в Киеве. Планирую сделать капитальный ремонт и ищу надежную компанию для этого. Кто-нибудь уже имел дело с ремонтными бригадами в Киеве? Может, порекомендуете проверенные фирмы или мастеров? Интересует качество работ, сроки и адекватные цены. Буду благодарна за любые рекомендации и личный опыт!

Поделиться сообщением

Привет! Недавно закончил ремонт квартиры в Киеве и хочу поделиться своим опытом. Очень важно найти надежную компанию, которая выполнит работу качественно и в срок. Я обратился к профессионалам Видбудова  https://www.vidbydova.com.ua/remont-kvartir/ и остался полностью доволен результатом. Они предлагают полный спектр услуг, включая дизайн интерьера и капитальный ремонт. Качество их работы на высоте, все было сделано аккуратно и в установленные сроки. Цены тоже оказались вполне адекватными, что приятно удивило. Если тебе нужен ремонт квартиры в Киеве, рекомендую обратиться к ним. Думаю, не пожалеешь!

Поделиться сообщением

Привет, если вы ремонтируете ванную, и у вас есть ванна в ужасном состоянии, вы не должны выбрасывать ее, потому что есть специалисты, которые могут сделать ее идеальным. Это Реставрация ванн Киевская обл. https://www.vanna-lux.com.ua/restavracziya-vann-kievskaya-obl/ - Эксперты, которые сделают все для вашей ванной, чтобы быть замечательным. Я рекомендую!

Поделиться сообщением

Так, ремонт — справа не просто, але ж наскільки захопливо. Я вперше робив ремонт самостійно. Не дуже просто мені це вдалось, повторне фарбування стелі потрібно було зробити, бо перший раз не вийшло так рівно, як хотілося. Але цього разу я використовував фарби від KREISEL, і результат мене дуже порадував. Фарби легко лягли, добре покривають поверхню та дають ідеально рівний матовий фініш. Вони швидко сохнуть і не мають різкого запаху, що значно полегшило роботу. Ось такі моменти з ремонту роблять процес ще більш захоплюючим, коли бачиш, як матеріали допомагають досягти бажаного результату. Тепер моя стеля виглядає чудово, і я точно можу порекомендувати фарби KREISEL для таких робіт.

Поделиться сообщением

Мы заказывали металлические колпаки для забора в Tincraft и остались очень довольны! На странице смогли найти идеальный вариант для нашего проекта. Каждый колпак для столба забора был изготовлен из качественного металла, имеют стильный вид и прекрасно защищают от влаги и повреждений. Монтаж прошел быстро и без проблем. Tincraft - это профессионалы, которым можно доверять!

Поделиться сообщением

11.11.2024 в 19:42, Novel сказал:

Так, ремонт — справа не просто, але ж наскільки захопливо. Я вперше робив ремонт самостійно. Не дуже просто мені це вдалось, фарбування потрібно було зробити, бо перший раз не вийшло так рівно, як хотілося. Але цього разу я використовував фарби від KREISEL, і результат мене дуже порадував. Фарби легко лягли, добре покривають поверхню та дають ідеально рівний матовий фініш. Вони швидко сохнуть і не мають різкого запаху, що значно полегшило роботу. Ось такі моменти з ремонту роблять процес ще більш захоплюючим, коли бачиш, як матеріали допомагають досягти бажаного результату. Тепер моя стеля виглядає чудово, і я точно можу порекомендувати фарби KREISEL для таких робіт.

Цікаво. Дякую за ваш досвід. А як оформили стіни?

Поделиться сообщением

Я нещодавно завершила ремонт та хочу також поділитися своїм досвідом. Все для оформлення стін я замовляла у DFA Decor Store - це магазин з надзвичайно великим вибором матеріалів для стильного сучасного ремонту. Тут я знайшла не тільки якісні шпаклівки та фарби, але й різноманітні декоративні елементи: трафарети, панелі та наклейки для стін, що дозволяють створити оригінальний інтер'єр. Фарба, яку, мені порадили, лягла рівно та швидко висохла, а трафарети стали чудовим доповненням в оздобі. В магазині надають професійну консультацію, допомагають з вибором матеріалів і навіть можуть порадити, як краще їх використовувати для досягнення найкращого результату. Тому звертайтесь, та ваш ремонт пройде без проблем. Приємні акції дозволяють економити бюджет.

24276785600729.webp

Поделиться сообщением

09.11.2024 в 17:12, Степан сказал:

Привет, если вы ремонтируете ванную, и у вас есть ванна в ужасном состоянии...

Привет! Если ваша ванна в ужасном состоянии, не спешите выбрасывать ее! Есть отличные специалисты, которые могут вернуть ей прежний вид и даже сделать ее как новую. Например, на сайте vanna-servis.kiev.ua можно найти профессиональные услуги по Ремонт ванна. Они предлагают как реставрацию эмали, так и полную восстановление ванны, используя современные технологии. Это отличный способ сэкономить и вернуть ванну в идеальное состояние без необходимости покупки новой! 

Поделиться сообщением

Если вы производите ремонт в квартире в Киеве и ваша ванна в плохом состоянии, не спешите ее выбрасывать! Есть отличная альтернатива – реставрация ванны. Это быстрее, дешевле и экологичнее, чем покупать новую.

Рекомендую обратиться к vannavanna.com.ua – профессиональное обновление ванн с качественными материалами и долговременным результатом.

Поделиться сообщением

Привет! Делал капитальный ремонт сам, и скажу честно — дело непростое, но если подойти с умом, можно хорошо сэкономить. Главное — заранее всё спланировать, найти хорошие материалы и, конечно, обзавестись качественными инструментами. Я, например, пользовался инструментами https://yato24.com.ua/ — реально надёжные, особенно электроинструмент и ручной инструмент. С ними работать было намного проще и быстрее.

Поделиться сообщением

Добрый день! Купили теплый пол под ламинат на сайте https://in-therm.ua/catalogs/teplyj-pol-pod-laminat/ — монтаж делали мастера, но все просто. Управление через терморегулятор, все удобно и понятно. Греет замечательно.

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас

• Якщо ти обожнюєш солодкі аромати на кшталт ванілі чи кокоса, зверни увагу на креми для тіла з такими нотами. Вони не лише зволожують, а й залишають приємний аромат на шкірі надовго. Наприклад, креми з ароматами ванілі, кокоса або солодких фруктів можуть стати чудовим вибором. Завітай до інтернет-магазину https://clarity-ua.com/kremy-dlia-tila/ де представлено широкий асортимент косметики для тіла преміум класу.
    • Привіт, дівчата! 🌵 Якщо ви шукаєте рослини, які не потребують багато уваги, але водночас прикрасять ваш дім і створять затишок, раджу звернути увагу на сукуленти. Це справжні «зелені диво», які накопичують воду у своїх листках і стеблах, тож їх легко доглядати навіть новачкам. Я знайшла чудову статтю, де детально розповідають, як вирощувати сукуленти вдома: який ґрунт обрати, як правильно поливати, як розмножувати і що робити, якщо виникають проблеми. Там є все, що потрібно знати, щоб ваші рослини були здоровими і красивими. Обов’язково прочитайте — це реально допоможе почати і полюбити це хобі! Ось посилання:
      https://womanspace.com.ua/sukulenty-yak-vyroshhuvaty-czi-nevybaglyvi-roslyny-vdoma/ Діліться своїм досвідом, хто вже має сукуленти? Які улюблені види? Поради вітаються! 💚
    • Я для сина теж сумку в інтернеті дивлюся, тому що можна пристойно заощадити - в інтернеті дійсно ціни на сумки суттєво дешевші. Є ось тут шкіряна сумка чоловіча, яка мені здається гарним варіантом, тож на ній напевно і зупинюся.
    • Ще з дитинства я мріяла, що пошию собі весільну сукню власноруч. Для мене це мало не просто символічне значення — це був прояв мого стилю, любові до шиття та індивідуальності. Коли настав час готуватись до весілля, я почала шукати ідеальну тканину, і натрапила на один сайт. Вибір був приголомшливий — мереживо, атлас, фатин, органза. Я годинами переглядала фото, порівнювала відтінки білого, візерунки, текстури. Зрештою, обрала ніжне італійське мереживо з витонченим квітковим орнаментом. Ви теж можете обрати ваші ткані https://wed-style.com.ua/ua/shop/ в цьому магазині. Замовлення оформила швидко, доставка була точно вчасно, а якість тканини — просто фантастична! Вона чудово лягла, шити з неї було справжнім задоволенням. У день весілля я почувалася особливою, бо моя сукня була зроблена з любов’ю і з чудових матеріалів. Щиро рекомендую цей магазин усім, хто шукає щось справді особливе.
    • Якщо цікавить газова колонка, то можу порадити подивитися на Teplocentr (https://teplocentr.ua/vodopostachannya/vodonagrivachi/gazovi-protochni-kolonki/). Там великий вибір моделей, ціни цілком адекватні, а сам сервіс — на рівні: швидко відповідають, допомагають з вибором і доставляють без проблем. З власного досвіду скажу, що це реально зручний і надійний варіант, особливо якщо хочеш не просто купити, а ще й отримати консультацію, щоб колонка працювала довго і без нарікань. Ціни залежать від моделі і потужності, але в середньому можна знайти хорошу колонку в доступному діапазоні.
  • Темы

• Лучшие авторы

Никто не получал репутацию за неделю