Перейти к публикации
Форум города Змиев
Бородач

Французьке шампанське на новий рік

Рекомендованные сообщения

Скоро новий Рік, і я хочу вперше самостійно підібрати шампанське для святкового столу. Чув, що є багато різних сортів і марок, але нічого не розумію в цьому. Хотів би знайти щось особливе, але не дуже дороге. Яке шампанське ви б рекомендували для такого випадку? Я вдячний за будь-які поради та рекомендації, адже хочу зробити свято незабутнім!

Поделиться сообщением

Я сам люблю підбирати вино до свят і з задоволенням допоможу. Якщо шукаєте щось особливе, але за прийнятною ціною, рекомендую звернути увагу на середній ціновий сегмент. Наприклад, шампанське Prosecco зазвичай має приємний смак і не вдаряє по кишені. Також можна спробувати Cava з Іспанії або Crémant з Франції. Вони виробляються традиційним методом і мають глибокий смак.

Поделиться сообщением

Цікаво, що є так багато варіантів. Prosecco, Cava, Crémant... Це звучить дуже привабливо. Я впевнений, що мої гості оцінять, якщо я привнесу щось незвичайне на святковий стіл. Можливо, ви знаєте якісь конкретні бренди або назви, на які варто звернути увагу? Я хочу переконатися, що виберу дійсно якісне шампанське, яке сподобається всім.

Поделиться сообщением

3 минуты назад, Бородач сказал:

Скоро новий Рік, і я хочу вперше самостійно підібрати шампанське для святкового столу. Чув, що є багато різних сортів і марок, але нічого не розумію в цьому. Хотів би знайти щось особливе, але не дуже дороге. Яке шампанське ви б рекомендували для такого випадку? Я вдячний за будь-які поради та рекомендації, адже хочу зробити свято незабутнім!

Якщо ви шукаєте щось особливе і якісне, то раджу звернути увагу на асортимент інтернет-магазину Гудвайн. Вони мають широкий вибір французьких шампанських вин https://goodwine.com.ua/ua/igristye/shampanskoe.html від класичних французьких марок до більш екзотичних варіантів. Наприклад, ви можете знайти там шампанське Кюве Резерв Гран Крю, які відоме своєю високою якістю, то можете його зразу замовляти. 
Також є варіанти з більш доступного цінового діапазону, які теж дуже хороші. Інтернет-магазин зручний тим, що можна детально вивчити опис кожного вина, прочитати відгуки інших покупців, а також оформити доставку прямо до вашого дому. 
601.png

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас