Перейти к публикации
Форум города Змиев
gogi

Одяг від дизайнерів

Рекомендованные сообщения

Як ви ставитесь до одягу від дизайнерів? Які бренди від дизайнерів можете порадити? Чи вважаєте ви, що він вартує своїх грошей? Чи не здається вам, що це може бути занадто дорого? Можливо є варіанти, щоб отримати якісний одяг за меншу ціну? Які магазини з такими пропозиціями можете рекомендувати?

Поделиться сообщением

Я особисто віддаю перевагу одягу від дизайнерів, оскільки я вважаю, що він має більш високу якість та кращий дизайн, ніж звичайний магазинний одяг. Якщо у мене є можливість, то завжди купую відомі бренди.

Поделиться сообщением

Звісно, є багато варіантів для тих, хто хоче купувати якісний одяг, але не готовий платити за брендові назви. Існують багато магазинів, які продають якісні речі, але за більш доступними цінами.

Поделиться сообщением

16 минут назад, gogi сказал:

Як ви ставитесь до одягу від дизайнерів? Які бренди від дизайнерів можете порадити? Чи вважаєте ви, що він вартує своїх грошей? Чи не здається вам, що це може бути занадто дорого? Можливо є варіанти, щоб отримати якісний одяг за меншу ціну? Які магазини з такими пропозиціями можете рекомендувати?

Мені особисто подобаються мультибрендові інтернет магазини. Такі магазини часто пропонують знижки та розпродажі, що дозволяють купувати якісний одяг від різних брендів за менші гроші. Я би порекомендувала звернути увагу на мультибрендовий інтернет-магазин Хелен-Марлен, який пропонує навіть одяг від таких брендів, як Gucci https://helen-marlen.com/ua/brands/gucci , наприклад. Тут представлено одяг та взуття як найпопулярніших брендів, так і менш відомих, але дуже хороших. Крім того, мають власні знижки та промокоди, які можна використовувати при покупці.

Z0upqbuv.jpg?download=1&name=%D0%A1%D0%B

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас