Перейти к публикации
Форум города Змиев
Andriyl

Окупанти ставлять перешкоди пенсіонерам в отриманні пенсій

Рекомендованные сообщения

На Луганщині так звана окупаційна влада продовжує чинити тиск на місцеве населення, ще й на найменш захищені його верстви.

Про це повідомили в Генштабі ЗСУ у вечірньому звіті 03 березня 2023 року.

“У населених пунктах Сватівського району загарбники позбавили можливості людей отримувати пенсії та інші соціальні виплати шляхом відключення банкоматів. Пенсіонерам та іншим категоріям населення, що потребують соціального захисту, запропоновано отримувати виплати готівкою у визначені дні. Проте, через таку організацію, люди здебільшого фізично не можуть отримати гроші”, - йдеться в повідомленні.

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Загарбники змушують отримувати російські паспорти, розповіли в Генштабі ЗСУ в своїй оперативній інформації на вечір 18 березня.

 

У Рубіжному Луганської області місцева окупаційна так звана "влада", примушує населення отримувати громадянство російської федерації. Українських паспортів у людей поки що не відбирають, проте, для працевлаштування необхідно мати паспорт громадянина російської федерації.

 

Також в Генштабі повідомили, що Російські окупанти продовжують використовувати цивільні заклади на тимчасово захопленій території Запорізької області для власних потреб. А саме будівлю школи як польовий шпиталь.

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Цей сайт також об'єднує інформацію про актуальні події в регіоні Нова Каховка, е та статті https://delo.ua/ru/tags/novaya-kaxovka/ , які допоможуть планувати поїздки в цей регіон. Таким чином, на сайті можна знайти цікаві новини про життя. У місті відбувається багато цікавих подій, але також є й проблеми, які потребують вирішення

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Узнайте последние новости и аналитические обзоры на  https://delo.ua/ru/news/world/  ведущем портале Украины, где вы найдете свежие и важные материалы.

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Вони справжні нелюди, читаючи ці новини у мене серце кров'ю сходить, так душа болить за наших пенсіонерів. Жахливо усвідомлювами, що люди похилого віку мають переживати знову ці жахи війни. А з приводу пенсій, то я нещодавно прочитав дуже цікаві новини, що українці можуть отримати доплату до своєї пенсії https://glavcom.ua/economics/personal-money/khto-z-ukrajintsiv-mozhe-otrimati-doplatu-do-pensiji-rozjasnennja-pfu-968266/, тим самим ПФУ хоче поліпшити становище пенсіонерів під час повномаштабної війни. Ці новини полегшуть мій моральний стан, бо я таким чином розумію, що у когось стане статків для того, аби прокормити себе.

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас

×