Перейти к публикации
Форум города Змиев
Бородач

Купити шарф чоловічий

Рекомендованные сообщения

Привіт всім! Вже осінь, і я почав оновлювати свій гардероб теплими речами. Все ніби купив, залишилось купити до свого сірого пальто, шарф. Порадьте мені інтернет магазин з чоловічим одягом та аксесуарами.

Поделиться сообщением

2 минуты назад, Бородач сказал:

Привіт всім! Вже осінь, і я почав оновлювати свій гардероб теплими речами. Все ніби купив, залишилось купити до свого сірого пальто, шарф. Порадьте мені інтернет магазин з чоловічим одягом та аксесуарами.

Доброго вечора! Дуже мені подобається коли чоловіки носять пальто з шарфом, це додає солідності. Я недавно також свому чоловіку купувала шарф, саме сірого кольору і чудової якості. 

Поделиться сообщением

Только что, gogi сказал:

Доброго вечора! Дуже мені подобається коли чоловіки носять пальто з шарфом, це додає солідності. Я недавно також свому чоловіку купувала шарф, саме сірого кольору і чудової якості. 

Немає в мене на жаль дружини, щоб мені купувала одяг, все треба підбирати самостійно) Скажи, будь ласка, який саме шарф ти купувала, і в якому інтернет магазині? Можливо і я там знайду те, що шукаю. 

Поделиться сообщением

Только что, Бородач сказал:

Немає в мене на жаль дружини, щоб мені купувала одяг, все треба підбирати самостійно) Скажи, будь ласка, який саме шарф ти купувала, і в якому інтернет магазині? Можливо і я там знайду те, що шукаю. 

В мене також було завдання купити сірий шарф, до сірого чоловічого пальта, підбирала на свій смак. Купила я якісний Шарф Barbour Plain Lambswool Scarf, в перевіреному інтернет магазині https://ostriv.ua/uk/brands/barbour/ де широкий вибір як чоловічого, так і жіночого одягу, та аксесуарів відомого бренду Barbour.

Даний шарф 100% вовна, тому він тепленький, і при цьому виглядає дуже солідно. Думаю вам такий шарф також дуже сподобається, або оберете в магазині на свій смак щось інше. 

2166612_1.jpg

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас