Olena 4 Опубликовано: 4 июня 2022 Хочу купити шкіряні жіночі кросівки, порадьте виробника та нові моделі. Взуття обов'язково повинно мати білий колір і хорошу вентиляцію, чекаю на пропозиції, буду рада будь-якій відповіді. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gogi 4 Опубликовано: 4 июня 2022 Зараз багато якісних виробників, найпопулярніші це звичайно: Найк, Пума, Бона, Адідас. Для того щоб вибрати відповідну модель потрібно йти на ринок, там продавці підкажуть що у них із нового завезення. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Olena 4 Опубликовано: 4 июня 2022 Ви правда думаєте що можна купити оригінальне взуття від вищевказаних виробників на ринку? Особисто я дуже сумніваюся в цьому. Ось якби мені хтось порадив фірмовий інтернет магазин, то це була б інша справа. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Irina99 0 Опубликовано: 4 июня 2022 6 минут назад, Olena сказал: Хочу купити шкіряні жіночі кросівки, порадьте виробника та нові моделі. Взуття обов'язково повинно мати білий колір і хорошу вентиляцію, чекаю на пропозиції, буду рада будь-якій відповіді. Я хочу вам запропонувати хороший взуттєвий інтернет магазин, на сайті якого зможете купити шкіряні жіночі кросівки https://vittorossi.ua/ua/shop/zhenskie_modeli/obuv/krossovki/ в них є моделі в білому кольорі, зі спеціальними дірочками, для кращої вентиляції. Краще вже самій зайти на сайт та подивитися асортимент, тільки звертайте увагу на знижку, завжди є можливість заощадити гроші. Підошва у всьому взутті якісна, не лопається, що стосується кросівок, на п'яті з часом не з'являються провали у вигляді квадратиків. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
иван 0 Опубликовано: 2 августа 2022 Подивіться асортимент Мида Про Шоп - у них багато цікавих моделей. Точно щось знайдете Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
LesyaGlushko 0 Опубликовано: 2 августа 2022 Я предпочитаю предварительно померять перед покупкой. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
tyheed 0 Опубликовано: 3 августа 2022 Недавно купила сыну по акции кроссовки W.Niko https://rozetka.com.ua/krossovki-dlya-malchikov/c4633657/39560=63325/ цена всего 599 грн. Яркие и красивые - за эти деньги просто отличный вариант . Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Андрей Игонин 1 Опубликовано: 5 января Для того щоб вибрати відповідну модель потрібно йти на ринок, там продавці підкажуть що у них із нового завезення. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах