Перейти к публикации
Форум города Змиев
gogi

Антисептик для рук

Рекомендованные сообщения

Як ви бачите, новий штам коронавірусу стрімко набирає обертів. Тому, хочеш не хочеш - знову обов'язкові маски, часте миття рук, а якщо немає такої змоги - то антисептик. Ось хочу спитати, який антисептик ви купляєте зазвичай?

Поделиться сообщением

А ми самі робимо антисептик. Зараз в інтернеті повно рецептів. Головний інгредієнт - це спирт. Його треба в аптеці купувати. Або можна замовити на спирзаводі. Але там багато треба замовляти.

Поделиться сообщением

Якщо спирт купляти в аптеці, то який сенс взагалі його самому робити. Те на те й вийде. Краще вже готовий антисептик купити, та не морочити собі голови. Як по мені. А вже вже сами вирішуйте.

Поделиться сообщением

Я теж не розумію, навіщо самому все це робити. Це якщо є свій спирт, то тобі можна.

Але я прост йду до аптеки та купляю антисептик  https://apteka-ds.com.ua/catalog/mylo-ta-antyseptyky/antyseptyky-dlya-ruk  Тим паче їх зараз дуже багато. Останній раз я купив спрей для рук антисептичний з пантенолом Arbor Vitae. Коштував він 28 гривень. Запах приємний, кожу не сушить. Що ще треба.

А дитині в тій же аптеці я купив антисептичний спрей для рук Arbor Vitae Kids. По акції - за тридцять гривень замість тридцяти пяти. 

4820160039902.jpg

Поделиться сообщением

Те антисептики которые у меня есть дома покупал еще 2 года назад) Покупал два. Два и осталось)) Я не знаю почему, но почему-то они у меня вообще не заканчиваются. Еще вот и с гуманитаркой пришли два))

Поделиться сообщением

А ми самі робимо антисептик. Зараз в інтернеті повно рецептів. Головний інгредієнт - це спирт. Його треба в аптеці купувати. Або можна замовити на спирзаводі. Але там багато треба замовляти.

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас