Привет! Рад видеть новичков в мире велосипедов. Если ты только начинаешь, то мой совет - обрати внимание на хардтейлы. Они надежные, легкие и подходят для разных типов покрытий. Что ты думаешь о бюджете? Сколько ты готов потратить на новый велосипед?
Якщо вас цікавить дипломна ціна якої доступна справжньому студенту, то вам варто звернути увагу на біржу Студент Хелп. Стосовно якості написання абсолютно ніяких сумнівів, бо виконавці там справжні профі (що не кажи). А ось про ціну хочеться наголосити. Я коли шукала де замовити собі курсову, то ознайомилась з усіма можливими пропозиціями. І саме на даній біржі вартість виявилась найнижчою. Тому не бачу сенсу переплачувати.
Я замовляла послуги створення сайту в маркетинговій агенції. Але ніяк не можу знайти її сайт. Назва пов'язана з сео точно. Спробую пошукати - якщо знайду, обов'язково пораджу.
Я только что начал заниматься велоспортом и думаю о покупке нового велосипеда. Есть ли здесь кто-нибудь, кто может мне помочь выбрать подходящую модель? Я не очень хорошо разбираюсь во всем этом, поэтому буду благодарен любым советам и рекомендациям!