Перейти к публикации
Форум города Змиев

Дмитро

Пользователи
  • Публикации

    7
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

0 Neutral
  1. Дмитро

    Обеденный стол

    На цих вихідних багато часу витратив на заказ або купівлю вже готових меблів, це зараз ще та задача. Якщо потрібно вибрати в якомусь стилі, треба затратити часу щоб знайти щось толкове. Спочатку побував в виставкових залах свого міста, там все печально. Вихід один - інтернет. Сайтів багато, виробників теж, плюс мінус якість однакова( тобто гарна, якщо брати не бюджетні вироби). Все таки мені вдалося знайти те що я хотів. https://www.mebelvdom.ua/c/firanki/f/manufacturers=ikea. Порібно було стіл та набір стільців. Менеджер мене порадував невеличкою скидкою на доставку. Як отримаю меблі, відпишусь.
  2. Дмитро

    Обеденный стол

    Доброго дня. Зараз Українські виробники роблять досить гарну продукцію і гарної якості. Якщо є змога, подивітся в магазинах у вашому місті. Можна впевнено розглядати заказ через інтеренет. Є багато українських виробників які можуть запропонувати гарний вибір як моделей так і кольорову гамму.
  3. Дмитро

    Де можна навчитись мові програмування?

    Яке саме вас програмуваннявас цікавить. Напрямків програмувванн багатенько. Дійсно в інтеренеті є багато шкіл, що можуть вас навчити але толкових мало. Є дійсно гарні школи, які після навчання допоможуть вам з працевлаштуванням. Зараз напрямок програмування дуже розвинений і буде надалі розвиватись.
  4. Дмитро

    Айфон в кредит

    Чого ви вважаєте що глупо брати речі в кредит. Якщо є робота яка приносить кошти, не бачу жодних проблем. Тим паче, якщо гарні умори кредитування, то це взагалі добра річ. Я теж раніше вважав, що кредит це "ЗЛО", поки сам не скориставя на гарних умовах. Так є відчуття тягаря що кожен місяць я повинен якусь сумму гасити, аре я вже користуюсь тим, що без кредиту не зміг би купувати.
  5. Дмитро

    Диван для детей

    Зараз гарне ліжко буде коштувати чі малих грошей. Вище рекомендували купити двух,ярусне ліжко, для двух дітей гаразд, а третього куди дінеш? Хіба що зробити вехнє або нижнє ліжко більше. Наприклад Одне ліжко 90 сш ширини, а друге 120 см. І дідям цікаво, і всих можна вложити.
  6. Дмитро

    Воздушные шары на выписку мальчика

    Ще можна замовити великого медвідя. Я дружину так недавно зустрічав. Вона була в захваті. У мене в замовленні також був музичний супровід, так вся лікарня виписувала нас)))). Звісно музика була не гучно, щоб малюків не перепугати. Квіти+шари+ведмідь=буде дуже гарно!!!
  7. Дмитро

    Нормальный велосипед. Какой?

    Останні два велосипеда я купував б/у, але гарного стану та іменитих виробників. Те що я бачив на продажу, більшість китай, та ще й дорогоий, не коштує своїх грошей. Bulls, Gaint, Merida, щось на кшталк цих виробників можна шукати і купувати.
×