Перейти к публикации
Форум города Змиев

Мандаринка

Пользователи
  • Публикации

    18
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Все публикации пользователя Мандаринка

  1. Мандаринка

    Бігбеги

    Скоро вже розпочнуть видавати зерно, тому вирішила запастись мішками, а також придбала в інтернет-магазині BigBagPapa бігбеги, вони трішки меньші чим мішки , але набагато зручніші, також мають ручки. Зберігати в них можна не лише зерно, але й крупи, борошно, цукор.Дуже зручно та вигідно.
  2. Мандаринка

    Пицца

    Вчора вперше замовила піцу в https://www.emily.com.ua/ дуже смачно, Бруклінська піца особлива, тісто прямо тає в роті , а начинку можна вибрати будь-яку. Дуже задоволена, також в меню можна побачити багато інших страв, навіть десерти можна замовити.
  3. Мандаринка

    Доставка їжі

    Замовляю смачні страви в ресторані https://www.tomatina.ua/ дуже подобається як готують і завжди швидка доставка. Замовляла і на роботу і додому, дуже зручно і економія часу на приготуванні , особливо якщо ви довго на роботі, а після роботи вже немає часу на приготування. Меню широке, можна переглянути на сайті закладу.
  4. Мандаринка

    Детская диагностическая клиника

    Ми всією родиною відвідуємо клініку Медіалт мені подобаються тут умови, все по запису та адекватні ціни. Лікарі хороші спеціалісти. Записувала до лікаря також і дитину, дуже задоволена. Перелік послуг та ціни на консультацію можна знайти на сайті центру.
  5. Мандаринка

    Заказ еды на дом

    Я можу лише піцу замовити, наприклад в ProntoPizza вже брала не раз, тут дуже смачно готують, а ще швидко доставляють. І дуже багато вигідних пропозицій та цікавих акцій. Наприклад, при замовленні двох піц, третя йде в подарунок, а ще акція до дня народження.
  6. Мандаринка

    Какой айфон именно стоит брать?

    Зовсім скоро вже вийде новинка айфон 14 https://appleroom.ua/category/iphone-14-pro/ слідкуйте за новинами, скоро в продажі. Я теж вже собі примітила, дуже хороша модель, крутий функціонал.
  7. Мандаринка

    Раки

    Так давно не їла раків
  8. Мандаринка

    Какое суши у вас самое любимое?

    Я люблю сет 4 дракони, дуже смачні. Часто замовляю в ресторані https://yoki.ua/lviv/ тут надзвичайно смачно готують і навіть швидко доставляють.Крім суші та ролів можна замовити і інші страви. Меню можна переглянути на сайті ресторану.
  9. Мандаринка

    Сколько стоит Apple iPhone 13?

    як на мене то дорого
  10. Мандаринка

    Надежный хостинг провайдер!

    А ми інтернет провайдер замінили на https://linkcom.lviv.ua/frankivskyy-rayon/ дуже задоволені, дуже якісні послуги, провайдер також пропунує доступні тарифи, більш детально з інформацією можна ознайомитись на сайті компанії. Заявку оформити онлайн або ж за номером телефону.
  11. Мандаринка

    Покупка продуктов онлайн

    я не ниразу не покупала продукты онлайн
  12. Мандаринка

    Вкусная пицца.

    Замовляю піцу в мережі ресторанів https://prontopizza.ua/khmelnytskyi/product-category/pizza/ мені подобається як тут готують, тому рекомендую. Меню можна глянути на сайті , також пропонують різні акції, при самовиносі діє знижка 10%.
  13. Мандаринка

    Подскажите клинику

    Мені подобається приватний центр https://medialt.clinic/uzd тут проходжу всі обстеження, в тому числі і УЗД. завжди по запису, ніяких черг, все дуже подобається, працюють хороші спеціалісти, доступні ціни.
  14. Мандаринка

    Где заказать суши?

    А я лише в одному місці https://prontopizza.ua/kamyanets/product-category/sushi/ мені подобається як тут готують і ціни влаштовують. Також часто бувають акції і це теж заохочує, доставка швидка .
  15. Мандаринка

    Летние шорты

    На самом деле подарков очень много, но для меня всегда на первом месте цветы конечно.
  16. Мандаринка

    Декоративна косметика

    Я всю косметику покупаю в Еве, только еще бы красится научиться правильно, было бы не плохо
×