Перейти к публикации
Форум города Змиев

AvgustPumpernickel

Пользователи
  • Публикации

    48
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Все публикации пользователя AvgustPumpernickel

  1. AvgustPumpernickel

    Дипломная

    Готовая дипломная - это так себе вариант. Если она уже написана, то значит ее когда-то сдавали. Вы рискуете просто попасться и вылететь из универа на последнем курсе. Не стоит так рисковать. Я лучше подскажу где заказывать НАПИСАНИЕ таких работ. А значит она будет оригинальной. Обращайтесь вот сюда https://otlichniki.com.ua/diplomnaya-rabota в Отличниках вам напишут ее так как нужно.
  2. AvgustPumpernickel

    Потолок

    Замовляйте стелю із фотодруком. Вони за цілком доступними цінами. А замовляти натяжнi стелi краще ось тут https://www.svitlosteli.com.ua/ceiling/natyazhni-steli-fotodruk/ - це одна за найкращих команд, якi працюють в цієї галузi.
  3. AvgustPumpernickel

    Чтение

    Знайома якраз так і вчить. За книгами, фільмами та серіалами. Але вчитися краще так, як навчаються діти – тобто, за дитячими матеріалами. І я б рекомендував придивитися в https://knigoland.com.ua/dityacha-literatura саме до дитячих книг англійською. Коли здолаєте їх і почнете розуміти в них все, тоді можна купувати і більш серйозну літературу і вчитися вже на ній.
  4. AvgustPumpernickel

    Мебель для кухни

    Харьков. Кухню вынуждены были взять б.у.. От старой мебели ничего не осталось, вся выгорела. Нашли на олх за 14 000 неплохой комплект угловой мебели. Единственно что взяли из новой мебели это взяли вот тут https://economtochka.com.ua/ комплект в виде: стол + 6 стульев. А если покупать полностью новую кухню, то сейчас это примерно около 50 000 грн. И это еще даже заниженная цена.
  5. AvgustPumpernickel

    Страховка на автомобиль

    Хоч чотири. Не має значення. Якщо ви хочете більше захистити своє майно, своє життя – це лише ваше рішення. Раптом ви не довіряєте на всі 100% тій чи іншій страховці і хочете підстрахуватися і щодо цього. Від себе пораджу цю страхову компанію https://greentravel.ua/ вони більш ніж хороші у своїй справі.
  6. AvgustPumpernickel

    Электронная сигарета и все о них

    Электронки дома тоже есть, но курю их редко. У меня пару эльф баровских одноразок на 1000 тяг в каждой. Покупал потому что думал, что буду курить их чаще, а в итоге просто покуриваю. А курю сейчас вот такой табак https://domtab.com.ua/tabak-virdzhiniya неплохой сорт. Делаю из него самокрутки.
  7. AvgustPumpernickel

    Вибір книгарні для покупки книг

    В першу чергу все ж таки вибираю книгу, яку хочу придбати і тільки після цього - вже звертаю увагу на книжковий магазин. Але можу точно сказати, що є деякі магазини, в яких точно не замовлятиму. Маємо свій чорний список. Що ж до мого топ-1, то це https://knigoland.com.ua/ в них купляю книжки частiше за все.
  8. AvgustPumpernickel

    Drive.net.ua: Открытие для Автолюбителей

    Зараз до речі ще з'явилася можливість не вивчати теорію в автошколах. Але здавати її треба. Просто готуватися можна й удома. Багато моїх знайомих так в https://green-way.com.ua/uk готувались, а в Автошколи йшли вже підготовленими. Це набагато простiше. Але практику в будь-якому випадку доведеться проходити і здавати на курсах водіння.
  9. AvgustPumpernickel

    Страховка КАСКО

    Дякую за детальні пояснення. У свій час теж вибирав між КАСКО та ОСА але так і не наважився сам вибрати. Просто послухався порад знайомих. Але ви розвіяли мої сумніви. І нещодавно ось ще довелося в https://greentravel.ua/stoimost-zelyonoj-karty/ робити зелену карту. Навiть й подумати не мiг, що воно так все просто робиться. Це просто круто. Вже зробили.
  10. AvgustPumpernickel

    Как часто вы обновляете мебель?

    Останнім часом – рідко. Для будинку тільки на кухню купував комплект турецьких меблів (стіл і шість стільців), а основні закупівлі робили в офіс - в https://nowystyl.ua/ але й те, тільки для нових співробітників. Старі меблі поки що вирішили не міняти на нові. А там...час покаже...
  11. AvgustPumpernickel

    Поэзия и чтение книг

    "Моя голова котиться від посадки до посадки як перекотиполе чи мʼяч мої руки відірвані проростуть фіалками навесні мої ноги розтягнуть собаки та коти моя кров вифарбує світ у новий червоний Pantone людська кров мої кістки втягнуться в землю утворять каркас мій прострелений автомат заржавіє бідненький мої зміні речі та екіпу передадуть новобранцям та скоріше б уже весна щоб нарешті розквітнути фіалкою". Максим Кривцов Чекаю, коли з'явиться його збiрка в https://knigoland.com.ua/khudozhnya-literatura i сразу замовлю.
  12. AvgustPumpernickel

    Кто производит качественную мебель?

    Неплохо производят на львовских мебельных фабриках. Точно не скажу на каких. Но мне часто попадалась именно львовская мебель отличного качества. Харьковские фабрики тоже неплохие, но не думаю что они сейчас работают в тех же объемах и так же, как до войны. Саму мебель посоветую смотреть в https://economtochka.com.ua/ особенно если дело касается корпусной мебели или мебели для кафе, ресторанов, школьных классов.
  13. AvgustPumpernickel

    Покупка книг

    Діти багато чого переймають від поведінки батьків. Тож, у першу чергу, потрібно виховувати не дітей, а - себе. Книги пораджу купувати у вигляді казок https://knigoland.com.ua/kazki-dlya-ditey не забирайте у дітей дитинство. Нехай у дитинстві вони будуть дітьми. Ще встигнуть здобути будь-які знання у школі. І купуйте ще таке чтиво, яке їм подобається. Навіть якщо це манга та комікси (але тільки з відповідною віковою категорією).
  14. AvgustPumpernickel

    Музыка онлайн

    О, спасибо за совет. Хотелось бы узнать еще, реально ли сейчас скачивать музыку альбомами а не каждую песню отдельно? А я в ответ посоветую вот этот магазин https://umall.ua/ru/catalog/knigi-kanctovary-cd-i-vinyl/ тут есть винилы и сд. Для меломанов этот магазин точно будет актуальным.
  15. AvgustPumpernickel

    Книги для детей

    Якщо хтось дивився фільм "Крампус" (такий собі, ніби жах) то ось - попалася дитяча книжка "Крампус", але тільки зроблена не в жанрі жахів. Свого роду інший погляд на цього антогоніста. Він тут щось на зразок Грінча. Подивіться https://knigoland.com.ua/grampus-i-yogo-zhakhliviy-ta-pidstupniy-rizdvyaniy-plan-item?q=%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%BF може вашiй малечi теж сподобається.
  16. AvgustPumpernickel

    Одноразовые электронные сигареты

    В последнее время крайне редко курю вейпы. Но пару электронок и сейчас есть. Одноразовые. Обе на 500 затяжек и в обоих не хватает всего несколько тяг. В основном же покупаю табак - вот тут https://tabako.com.ua/tabak-virdzhiniya для самокруток. Вирджиния - один из любимых сортов. Такой сорт беру чаще всего.
  17. AvgustPumpernickel

    Зеленая карта

    Колись теж не думав, що її так легко можна оформити. Але робив її давно. Ще до війни. Тоді треба було виїхати до Чехії і я тоді оформлював її в https://greentravel.ua/ua/stoimost-zelyonoj-karty/ і зробили до речі дуже швидко. Їхати для цього нікуди не знадобилося. Все робили в онлайн.
  18. AvgustPumpernickel

    Офисная мебель

    Если денег особо нет, в таком случае можно просто на олх присмотреть б.у мебель, которую выставили на продажу. Поверьте, там есть из чего выбрать. Мы так первую мебель в офис покупали. Да, она вся была некомплектной, но по крайней мере она вся была. А затем уже новую мебель закупили в https://nowystyl.ua/ и столы, и стулья, и офисные кресла.
  19. AvgustPumpernickel

    Теплый пол

    Зараз широко поширена плівкова тепла підлога. Він іде у рулонах, як і лінолеум. Інтерм начебто. Коштує близько 250–400 грн за квадратний метр. Дивлячись, де купувати. І придивіться до матеріалів для теплої підлоги ось тут https://umall.ua/ru/catalog/stroitelstvo-i-remont-iaqxx2bk/ в них начебто теж непоганий вибiр.
  20. AvgustPumpernickel

    Курсовая

    Дипломную писал сам. Долго и нудно. И, честно говоря, думал что его просто не напишу т.к. куратор отправил его на исправление и перечеркнул 40% дипломной. Надо было с ней поступить так как с курсовыми - мне те курсовые на заказ делали за несколько дней каждую. Вот так нужно было и диплом тоже отдавать на написание. Не делайте моих ошибок. Никто все равно не оценит. Преподавателям бо большей мере плевать, кто ту дипломную или курсовую вам писал - вы сами или соседка по парте.
  21. AvgustPumpernickel

    Страховка на автомобиль

    "Автоцивілка завжди має бути в наявності у водія, навіть якщо він не є власником". Тобто, не обов'язково робити на обох. Можна зробити страховку на одного. Аби вона завжди була при собі, в машині. Прорахувати можна зробити заздалегідь - тут https://greentravel.ua/ua/calc/vzr/ в їх формі для прорахунку. Так ви відразу дізнаєтесь в яку суму грошей скільки вона вам обійдеться.
  22. AvgustPumpernickel

    Английский или французский?

    Многие преподаватели считают, что изучая английский потом проще выучить тот же французский или немецкий т.к. эти языки являются однокоренными. Но я бы советовал начинать с английского, к тому же у нас найти такие курсы английского языка (Харьков) совсем не сложно. Особенно посоветую записываться на обучение в myenglishworld.pro где действительно хорошо преподают англ яз и где используют понятную программу обучения.
  23. AvgustPumpernickel

    Какие вы покупаете книги для детей?

    Лише казки купуємо. Їм ще рано читати навіть дитячі книги. Власне, й самі казки читаємо їм ми. Вони ще не вміють. Накупили в https://knigoland.com.ua/kazki-dlya-ditey такi книжки з казками, щоб i нам було цiкаво. Бiльшвибирали з таких, де є цікаві сюжети. Ну і дещо взяли простих, із короткими історіями.
  24. AvgustPumpernickel

    Где купить консольный столик?

    Может будет там, где я покупал для себя стол на кухню - в Новом стиле https://nowystyl.ua/mebli-dlja-domu-220/obidni-stoli-374 по выбору мебели у них довольно неплохо. Но в основном выбор на них пал из-за расценок. Потому что цены у них действительно очень выгодные. Посмотрите у них на сайте.
  25. AvgustPumpernickel

    Детский велосипед

    Перший підлітковий великий малому купував на Барабашова. І краще б його не купував. Після складання велосипеда педалі навіть руками прокрутити неможливо було. Загалом, після збирання ще потрібно було відточити напилком)) Як в анекдоті. А якщо ви шукайте для малюка, то порекомендую придивитися тут https://umall.ua/catalog/detskie-tovary/ у них там нормально так зібрано такого дитячого транспорту.
×